Busted

Zoran Milanović: (Hrvatska, 2011. u Planu 21, str. 10): Reforma i reorganizacija drzavne uprave - uspostaviti instituciju "navigator razvoja"

U sklopu reforme i reorganizacije državne uprave uspostavit ćemo posebnu instituciju, svojevrsni navigator razvoja, koja će biti središnje nacionalno savjetodavno tijelo za stvaranje i preispitivanje razvojne i tehnološke politike i sinkronizaciju djelovanja svih institucija u području poduzetništva i primijenjene znanosti, tehnologije i inovacija...

Evidence URLhttp://www.kukuriku.org/files/plan21.pdf
TagsEconomics, Hrvatska, PoliticsCreated On14 Aug 2014
Report FrequencyquarterlyExpires On31 Dec 2015
Recorded ByMiroslav Mađarić

Progress Reports

14/08/2014 Jutarnji danas javlja, da je Vlada očito odustala od reforme državne uprave u cijelosti. Ne sudimo je li to dobro ili loše, samo očekujemo da se Vlada očituje o neispunjenju ovog važnog predizbornog obećanja. Postavljeno na "busetd" što znači da je obećanje prekršeno!
Go to Evidence URL

14/08/2014 U programu rada Vlade iz prosinca 2011 stoji: "U sklopu reforme i reorganizacije državne uprave uspostavit ćemo posebnu instituciju, koja će biti središnje nacionalno savjetodavno tijelo za stvaranje i preispitivanje razvojne i tehnološke politike i sinkronizaciju djelovanja svih institucija u području poduzetništva i primijenjene znanosti, tehnologije i inovacija." Nigdje na Internetu se ne može naći, što se dešava s time!? Pozivaju se "vlasnici" Plana 21 i Pklana Vlade da jave što je od ovog obećanja ispunjeno?
Go to Evidence URL