Final Report Due

Zoran Milanović: (Hrvatska, rujan 2014) - putuje u Sjedinjene Države gdje će posjetiti pet velikih američkih informacijsko tehnoloških kompanija kako bi razgovarao o potencijalnoj suradnji.

Navodi se da bi jedna od tema bila i izgradnja velikog data centra u Hrvatskoj.
Ponavljam: ako se od ovoga ne desi nikakav posao ništa strašno. No ako se od niti jednog putovanja ne desi nikakav rezultat, onda treba preispitati svrhovitost ovakvih putovanja. Zabilježit ćemo desetak prošlih putovanja, pa ćemo istražiti efekte istih.

Evidence URLhttp://www.poslovni.hr/hrvatska/milanovic-krajem-mjeseca-u-americi-s-celnicima-it-kompanija-278841
TagsCompanies, Hrvatska, PoliticsCreated On13 Sep 2014
Report FrequencyquarterlyExpires On30 Sep 2015
Recorded ByMiroslav Mađarić

Progress Reports

21/10/2014 Evo, prošlo je par tjedana, nema niti najave, niti plana, što će se raditi na osnovi ovoga posjeta. Znam, vrijeme je kratko, opipljivi rezultati se čekaju godinama, no mjesec dana je dosta barem za plan, rekapitulaciju, izvješće s puta! Ovako imamo samo posprdne komentare poput ovoga Slavena Letice: "Dosadašnja putovanja hrvatskih političara po svijetu u pravilu su nam donosila samo troškove. To vrijedi podjednako za predsjednike svake vlade, Sabora i Republike, ali i brojne ministre koji su najavljivali silne poslove, da bi na kraju ispalo kako tih poslova nije bilo. ..."
Go to Evidence URL